V teniskách na společenské události

Tenisky nejsou žádnými obyčejnými botami. Vzhledem k jejich datu první výroby, které se připisuje 19. století, znamenají kus historie. Mohou vyjadřovat spoustu sociálních významů. Původně byly určené na plážové nošení či sportovní účely. To však dnes dávno není pravdou. Dle nejnovějších trendů se hodí úplně ke všemu – každodennímu nošení i společenské události.

Tenisky jsou stavovými symboly pro širokou škálu populace. Mohou nastínit náklonnost k určitým hudebním stylům či konkrétním typům designu. Ať už se jedná o retro či modernu, určitě lze nalézt celou řadu alternativ pro individuální hledání každého. Důvodem, proč si lidé zamilovali tenisky, je jejich všestranná pohodlnost. Ta charakterizuje dnešní dobu. Každý je zvyklý na to, že si může vybírat z rozmanité nabídky oblečení i obuvi. Má možnost pečovat o sebe obrovským množstvím produktů a rozvíjet se na základě hromady nabídek zájmových aktivit. Dopřáváme si, protože víme, že můžeme. Protože nabídka trhu nám tyto možnosti dává. Ani společenské události dnes mnohdy nemají striktní pravidla, co se týká vyladění outfitu. Každá holka, která poznala podpatky, zažila pocit, kdy na bolavou nohu navlékla tenisky. Kouzelné na dnešní době je, že ani na plese Vám tuto výměnu nikdo nezakáže. Jsme přece zvyklí na pohodlí, že?

Boty na luxusní večerní ples a každodenní nošení dnes mohou znamenat jedno. Tedy, jeden pár. Jinak to znamená samozřejmě mnohé. Být trendy, být sám sebou, být v pohodě. Střevíce, ve kterých protančíte noc, nemusí být noční můrou pro vaše nohy. Dámy, zkusily jste někdy, jak by Vám slušel například třpytivý overal s teniskami Vans?

Nejčastěji nošenými plesovými barvami jsou černá, bílá, zlatá. Jsou to barvy elegance, které znamenají vkus, ladnost a styl. A co teprve v kombinaci s teniskami.

Dle názoru jedné nevěsty: „V teniskách jsem zažila nejkrásnější chvíle mého života. Měla jsem kolem sebe všechny své blízké, kterým nejvíce záleželo na mém štěstí. Všichni tam s námi byli pro to, jakou mezi sebou máme citovou vazbu, nikoliv pro to, co máme na sobě. Svatbu v teniskách bych doporučila všem. Boty jsem i po svatbě využila na maximum, nemusela jsem mít pocit, že mi leží drahá věc na jedno použití ve skříni a nemohla jsem si stěžovat. V teniskách jsem získala své „ANO“.


V teniskách na společenské události