Která barva tenisek je ta správná?

Pohodlné sportovní boty či tenisky jsou běžnou součástí našeho šatníku. Obouváme si je téměř denně naprosto automaticky – do práce, do školy, do přírody, na hřiště. Někdo má svůj vyhraněný nadčasový styl, jiný rád sáhne po aktuálním módním trendu. Pokud patříte mezi vyznavače sportovního stylu s vytříbeným vkusem, určitě vás bude zajímat, jaké trendy jsou letos v módě.

Tenisky výrazných barevných kombinací

Jednoznačným hitem letošní sezóny budou tenisky výrazných barev i netradičních barevných kombinací. Nebojte se být odvážní a vynalézaví. Výrobci sportovní obuvi – Vans, Veemes, New Balance pro vás chystají příjemné překvapení. Syté i fosforově zvýrazněné barvy svršků i podešví obuvi obohatí váš styl. Zásada obouvání je jednoduchá – čím více kombinací a barev, tím lépe. Na světě není jen černá a bílá, která se hodí ke všemu.

Tenisky ve stylu retro

Naši teenageři mají letos ještě jednu unikátní šanci si vyzkoušet, jak se na hřiště i do školy obouvali jejich rodiče. I v letošním roce totiž budou módní tenisky ve stylu 80. a 90 let. V kurzu budou specifické siluety, kombinace více barev, ovšem při zachování kvalitních materiálů. To však nemusí mladé sportovce nijak odradit. Pokud si své retro tenisky vhodně doladí k ostatnímu oblečení, mohou mezi vrstevníky sklidit vlnu obdivu.

Tenisky ve stylu „trail inspired“

Dalším poměrně zajímavým trendem je nošení sportovní obuvi určené pro náročné sportovní aktivity i turistiku. Obuv má svým provedením zajistit především hledisko kvalitního a zdravotně nezávadného obouvání. Zároveň vytváří zajímavé propojení mezi obuví vhodnou do města i do hor. Módní modely jsou určené pro muže i pro ženy. Mladí sportovci si mohou kromě pohodlí vybrat také obuv se zajímavým designem a barevným provedením.

Barevné tenisky

Tenisky dvou barev

Konzervativní vyznavači sportovního stylu, kteří nechtějí působit na své okolí příliš výrazně, sáhnou spíše po kombinaci dvou barev. Propojení barev může být velmi jednoduché – například ženy mohou volit kombinaci bílé podešve versus svršek obuvi v lososové barvě, zajímavá je také bílá s červenou či žlutá s oranžovou barvou. Muži mohou sáhnout po obuvi se šedým svrškem v kombinaci s tyrkysově zelenou podešví. Efektivně působí také kombinace bílé barvy s černou nebo modrou.

Podařilo se vám konečně vybrat ty nejlepší tenisky? Teď už stačí jen doladit k nim slušivý outfit a vyrazit do společnosti, za sportem nebo do nádherné jarní přírody.