Jaké tenisky volit k šatům?

Láká vás představa maximálního komfortu, a přitom toužíte po eleganci? Vítejte ve 21. století, kdy se návrháři při ladění trendy setů sklání především k pohodlnosti na prvním místě. Vše, co prožíváme, a všechny překážky, které překonáváme, jsou mnohem snazší, pokud se člověk cítí dobře. Je dobré, když se člověk může soustředit výhradně na dění kolem sebe, jelikož mu jeho outfit dopřává zasloužené pohodlí.

Podívejte se do vaší skříně a vytáhněte šaty dle vaší libosti. Dříve by bylo vhodné je vrátit, pokud byste nesáhli zároveň po lodičkách či balerínách. Dnes je ale čas na šaty kdykoliv, a to ikdyž se chcete cítit pohodlně. Pokud k nim zvolíte bílé tenisky, vaše dominance v poli elegance bude zachována a vy můžete prožít nové zážitky v plné síle. Vždy se ale můžete zaměřit na barvu dle vaší libosti, pokud zacílíte po páru v odstínu vašich šatů, či neutrální černé, zlaté i stříbrné.

Tenisky k šatům

Pokusíme se vám nastínit, jaké tenisky jsou k šatům vhodné. Jedná se především o nízké tenisky, ve kterých nohy krásně vyniknou. Dále se doporučují například tenisky na mírných podpatcích, které byly vytvořeny jako kompromis pro každou dámu, která ví co je „in“ a touží po prvotřídním vzhledu. Sneakers se perfektně hodí především k černým šatům. V takovém případě jsou bílé tenisky dokonalým kontrastem. Ve většině případů nemáte při ladění outfitu k nízkým teniskám co zkazit. Ovšem vyhněte se raději kombinaci romantických šatů se sportovním stylem bot.

Společenské tenisky jsou nízké, moderní, mnohdy mohou být i bez tkaniček. Jsou trendy a hodí se jak k dlouhým, tak krátkým šatům. Ideální je však volit sneakers v jedné barvě. Chcete přeci docílit toho, aby šaty byly dominantou celého outfitu a boty jeho absolutně dokonalým doplňkem. Čím dál tím více se v příčkách oblíbenosti vyskytují dlouhé šaty na léto, které svými barvami září do všech stran. Nebojte, dámské tenisky jsou k nim dokonalé, a jen tak někdo vás nepřehlédne!

Kouzlem tenisek v kombinaci s šaty je to, že ačkoliv své nositelce dopřávají maximální komfort, udržují si stále elegantní vzhled. Proto by tento kodex měl být zachován a neměl být nijak narušen. Řeč je především o vysokých ponožkách, které zkrátka k tomuto outfitu nevypadají příliš dobře. Jediná výjimka, kdy vysoké ponožky přicházejí v úvahu, je ta, když žena zvolí šaty mírně nad kolena. Tento outfit pak vzbuzuje „školní“ uniformní vzhled, který je stále součástí života na naší planetě.