Jak poznat padělky bot?

Jak poznat padělky značkových tenisek na internetu

Konečně jsou tady! Nové tenisky, které jste si vysnily, právě donesl kurýr. Nenechte si zkazit radost nákupem levných padělků z Číny. Takové boty vám rozhodně nevydrží tolik, jako originální tenisky. Jak poznat padělky bot?

Cena je podezřele nízká 🏷️

I když se radost násobí v případě, že jste za nový pár bot zaplatili méně než je obvyklý standard, některé ceny už jsou podezřele nízké. V takovém případě spíš než radost budete mít oči pro pláč. A ještě tím podpoříte padělatele značkových kousků. Ověřený prodejce

Nakupujte u českých nebo zahraničních prodejců, kteří za sebou mají pozitivní hodnocení a prezentují se na samostatných webech. Obchodníci na Aliexpressu, E-bay a podobných tržištích sice často mají velmi dobré ohodnocení, ale nikdo neví, zda jsou zákazníci také takoví teniskoví milovníci jako vy.

Nekvalitní fotografie produktu 📷

Fotka prodává, proto pokud máte z obrázku pocit, že není dostatečně kvalitní, je to další vztyčený prst před nákupem. Prodejci od svých dodavatelů dostávají ty nejlepší fotky. Pokud jimi neprezentují produkty, je tu něco špatně.

Balení nevypadá věrohodně 📦

Držíte v ruce černý pytel, ve kterém nové tenisky létají na volno bez krabice? Tak to máte v rukou fake tenisky. Značkové tenisky ověření prodejci posílají vždy v originální pevné krabici, zabalené do hedvábného papíru s dodacím listem a návodem na vhodnou péči. Krabice na boty dělá první dojem a velké značky toto moc dobře vědí. Proto pokud první dojem není 100%, pak zpozorněte.

Takovou barevnou kombinaci jste ještě neviděli 🌈

Padělatelé bot si rádi vymýšlejí. A s odstíny si nedělají starosti. V případě lákavé ceny se nebojte podívat, zda barevnou kombinaci nabízí samotný výrobce nebo ostatní e-shopy. Nenabízí? Pak se nesnažte být za každou cenu originální a ušetřete si nejeden trapas při setkání s fanouškem značkových tenisek.

Detaily dělají značku 👟

Každá značka má na botě detaily, které z ní dělají originální kousek. Tenisky Vans například poznáte podle typické cihlové barvy podrážky a dvou bodů na podrážce, které rozeznáte jen pohmatem. A podobné drobnosti má každý výrobce, který si na svých výrobcích zakládá.


Jak poznat padělky tenisek?

Vyhněte se nákupu padělaných tenisek a užijte si to napětí a radost při přebírání balíčku od kurýra. Poděkují vám nejen výrobci, ale i vaše nohy.