Tenisky a celebrity

S příchodem léta se pojí zásadní změna outfitu i obuvi. Máte pocit, že váš šatník a botník by potřeboval nějakou zásadní změnu? Volit raději praktickou variantu nebo se nechat ovládat módními trendy? Co se právě nosí? Nechte se inspirovat módními časopisy a klidně se zaměřte i na vizáž a styl známých osobností.

Tenisky Vans a jejich slavní příznivci

Všimli jste si, že stylové tenisky s moderním designem nosí i slavné osobnosti? Kdo ze světa slavných podlehl jejich kouzlu?

Ve slušivých teniskách byla spatřena kalifornská herečka a příležitostná modelka Ashley Benson. Určitě ji znáte ze seriálu Prolhané krásky (2010 -2017), kde si zahrála roli půvabné Hanny Marinové. Další hvězdou filmového nebe, která se na veřejnosti objevuje ve značkových teniskách, je Julia Roberts.

Vansky si také oblíbila modelka, spisovatelka i módní návrhářka anglicko-čínského původu - Alexa Chung. Pozornost veřejnosti na sebe upoutala pózováním pro časopis Elle Girl a Cosmogirl!

Pohodlné tenisky Vans určené pro náročnou zátěž při sportu si zamilovali také slavní rappeři. Kdo konkrétně? Američtí rappeři ASAP Rocky a Tyler, the Creator (producent, grafik a režisér v jedné osobě). Díky kvalitním a pohodlným teniskám bez problémů zvládají náročná hudební vystoupení i hodiny natáčení.

Dokonce i rapper českého původu Johny Machette původu (vlastním jménem Jonáš Čumrik) v nich protančil několik svých videoklipů.

Které celebrity nosí tenisky New Balance?

Značkové tenisky a sportovní oblečení z kolekce New Balance jsou doménou především sportovců. Dobře padnou a podporují skvělé výkony znamenitých tenistů jako jsou britka Heather Miriam Watsonová nebo kanaďan Milos Raonic. Dalším, kdo si tuto značku oblíbil je americký zpěvák Pharrell William a nedá na ni dopustit.

Jaké efektivně kombinovat sportovní obuv s outfitem?

Jednobarevná obuv – bílé, černé i hnědé barvy je známou klasikou. Dá se poměrně snadno sladit s běžným oblečením, ať už volíme sportovní outfit nebo casual wear. Letní měsíce přejí slunci a barvám. Není na škodu zkusit i výraznější kombinaci, která dobře padne k pastelovému outfitu. Základem úspěchu je také vhodná volba velikosti i střihu.

Tenisky a celebrity

Pro příjemně prožité léto si stačí jen správně vybrat z nové kolekce. Nápadité modely s osobitým designem zajisté osloví každého sportovce. Některé celebrity je rády nosí o číslo větší, ale vy buďte praktičtější!