Jak nosit kotníkové boty?

Kotníkové boty jsou specifickou záležitostí, která vám s příchodem chladného počasí rozhodně nesmí uniknout. Moderní a stylové obouvání je snem každého z nás. Udělejte si radost a dopřejte si kvalitní kotníkovou obuv, která efektivně zvýrazní váš oblíbený outfit. Zajímali jste se už o letošní módní trendy?

Jsou šněrovací kotníkové boty trendy?

Šněrovací kotníkové boty, s výrazným podpatkem i rovnou platformou, obohatí váš šatník. Nabízí se v černé, bílé i hnědé barvě pro konzervativní osobnosti. Odvážnější z nás mohou najít zalíbení v dezénu zvířecí kůže, výraznějších barevných kombinacích či šněrování doplněném o sponu. Je poměrně snadné je doladit k džínám, sukni, ale i odvážnějším kouskům oblečení. Vyrazit v nich můžete za zábavou, do obchodu i do práce. Pro delší vycházky volte raději nižší podpatek.

Jak nosit kotníkové boty?

Kotníkové boty v lesklé variantě?

Lesklý materiálů přitahuje pozornost, dodává pocit ležérnosti i nenásilné elegance. Vzhledem k převládajícím módním trendům, které se doposud odvolávají na 80. léta, je možné je nosit v různých kombinacích, v zimě i na podzim. Hodí se jako vhodný doplněk k džínovině, pro jednobarevné oblečení, ale i pro barevně pestřejší outfit. Rozhodně nic nepokazíte volbou černé metalízy. Máte šanci s ní uspět na neformální party, workshopu i pracovním pohovoru.

Páni versus dámy…

Kotníková obuv si i letos zajisté najde své příznivce u obou pohlaví. Ženy mají v tomto ohledu otevřený prostor pro experiment. Mohou volit zajímavé kontrasty a přírodní motivy, výjimkou nejsou ani květované šaty. Muži raději sáhnou po jednobarevné klasice. Rozhodně nic pokazí černou ani přírodní hnědou barvou. Kotníková podzimní i zimní obuv bude působit elegantně a nenásilně na obchodním jednání i na příjemné procházce lesem. Stačí jen najít vhodnou velikost a rozvážit si způsob uzavírání pro pohodlné obouvání…

Nebojte se experimentovat a najít si elegantní, ale i zajímavou kombinaci obuvi s outfitem. Fantazii se meze nekladou. Nezapomeňte, že důležitá je především vaše spokojenost a pohodlné nošení. Obuv můžete snadno doplnit o další prvky, jako jsou šátek, praktické kabelka, rukavice, které vám přidají na osobitosti.